Coaching

Het Storioni Trio voelt zich nauw betrokken bij het opleiden en begeleiden van nieuwe generaties musici. Aan het begin van onze eigen reis als trio hebben we veel tijd besteed aan het vinden van inspirerende coaches. Vaak waren die ontmoetingen zo bijzonder dat ze ons altijd zijn bijgebleven. We hebben in onze beginjaren veel tijd doorgebracht met Menahem Pressler, Isaac Stern, Mstislav Rostropovitch en leden van het Vermeer, het Tokyo en het Emerson Kwartet.

Inmiddels hebben we zelf als coach gewerkt met jonge ensembles en musici, in binnen- en buitenland. We vinden het heerlijk om hen te helpen met raad en daad. Een van de belangrijkste onderdelen van ons Storioni Festival is de Storioni Academy: tijdens het festival geven we les aan jonge mensen. Alle niveaus komen aan bod, van beginnende muziekschoolleerlingen tot vergevorderde masterstudenten.

Denk jij dat we je kunnen helpen in jouw zoektocht naar antwoorden op je muzikale vragen? Stuur ons een bericht en we kijken of we snel een coachingsessie kunnen regelen!