English

NIEUWS

Storioni Trio in The Strad

Heather Kurzbauer, journaliste van het... >>

Mini-documentaire Storioni Trio

 >>
News

Volgend concert

,
aanvang uur
Fotogallery Storioni Festival 2010-2011
 

VS Oktober 2009, dag 5 & 6

dag 5 & 6

Lekker uitslapen was er niet bij vanochtend. Ik raak die jetlag maar niet kwijt. Vanaf 13.00 kunnen we terecht in het Music Department van de St. Andrews University en wat blijkt.... Het gebouw is leeg en we mogen er studeren zo lang we willen; Heerlijk !!
De volgende dag repeteren we in de zaal. Schitterend, had ik nooit verwacht. We zouden er zo een cd kunnen opnemen. Tijdens het concert is het publiek muisstil en super geconcentreerd. Na de pauze spelen we Ravel. Een van mijn persoonlijke favorieten.
Maurice is een meester in het vertellen van sprookjes en in het creëren van monsters...De flageoletten aan het einde van het eerste deel gaan prima, mijn truckje ( geleend van Lynn Harrel ) werkt zeer goed. Het wordt nog even spannend als Wouter bijna zijn steun verliest, maar hij weet de viool onder de kin te houden. Na de toegift ( 6e Dumky van Dvorak's piano trio ) roept een man op de eerste rij heel hard ; " Well the hard work payed off, hey !! " Na afloop van het concert worden we belaagd door enthousiaste kids die allemaal een instrument bespelen en een handtekening vragen, wat willen we nog meer....

Marc
 


<< terug naar overzicht